Název | Množství a jednotka |
---|---|
borůvky, jahody, ostružiny nebo rybíz | 250 g |
smetana 12% | 300 ml |
máslo | 1 lžíce |
bramborový škrob | 1 lžička |
cukr krupice | 2 lžíce |
citrónová šťáva | |
tvaroh | 500 g |
strouhanka | 4 hrsti |
dětská krupice | 4 hrsti |
vejce | 2 ks |
sůl | špetka |
Postup: suroviny: hovězí harfa - kousek (není nutné dávat čtvr krávy :-))1 cibule -... zobrazit recept
Postup: Oloupanou cibuli nakrájíme nadrobno nebo na tenké kroužky a osmažíme na másle.... zobrazit recept
Postup: Z bílků a špetky soli ušleháme tuhý sníh. Do sněhu zašleháme krupicový cukr, a... zobrazit recept
Postup: Tvaroh (i z vaničky) rozmícháme s vajíčkem, přidáme špetku soli, 4 lžíce dětské... zobrazit recept
Postup: Mrkev, bulvový celer, kořenová petržel, hlávková kapusta,to vše nastrouháme na... zobrazit recept
Penzion Hrad - středověká restaurace a ubytováníPro všechny pocestné i hosty...